Halloween!!!!!!!!! <333

HEEJ ALLA HALLOWEEN ÄLLSKARE! Idag är det halloween! Jag kan knappt fatta det, eller jo det kan jag nog. Men idag kanske det inte blir något bus eller godis för mig :( Det finns kanske ingen att gå med. Jag vill gå men jag vill inte gå själv jag vill gå för att det är jätte roligt tycker jag! :) Men nu ska jag logga ut, hejdå ha en läskig halloween! Följ,läs och komentera min blogg! <33

Hemma-Redan?

HEJ! Nu är jag hemma det känns inte som jag var borta i en vecka mer 2 dagar :O varför går tiden så fort? Vi badade,solade,åt glass och mycket mer kuligt. Jag blev lite brun men mest röd och fräknig heheh, jag vill tillbaka dit! Jag blev nerputtad i poolen 2 gånger av dom som jobbar där första gånge stod jag och inte ville hoppa det va så kallt i poolen först sen andra gången ville jag lära mig och dycka men vågade inte då putta han också i mig hahahahahahaha. Han puttade också i morfar när morfar skulle visa mig hur man dök hihi. det var roligt! :P

Egypten

HEJ! Nu sitter jag på hotelrumet i Egypten, här är det varmt. Poolen är sjönt men havet ännu varmare och mysigare! Idag åt jag en god middag, det blev köttbullar, pasta och köttbullar, läsk och kanske lite mer goda saker. Det blåser här på kvälen men inte på morgonen. Idag var vi inne på stan (centrum) här i Egypten. snart ska vi till discot och se på upträdanden! :) Här är det runt 32 grader på dagen. I havet är det mycket sallt vatten och idag såg jag en krabba på land, jag tror att den var död den rörde sig inte iallafal. Nu ska vi till discot hejdå.

Åker i morgon!

HEJ! Imorgon åker jag till egypten! Jippie det ska bli varmt och sjönt. Ska vara där i en vecka super roligt. Idag har jag judo (snart)

en dag med ida hos mig.


Judo tävling

HEJ! Idag hade jag judo tävling men det gick inte så bra som jag hade hopats. Jag förlorade alla matcher men jag fick möta tuffa tjejer! Om 5 dagar reser jag utomlans så snart är det dax att ta farväl ett tag, hihi.
I morgon ska jag och Ida (judo) vara med varanndra, det ska bli rigtigt roligt (hoppas jag) men det kommer säkert bli roligt hehe. Tack alla ni som läser min blogg, läs och följ min blog och komentera så skulle jag bli glad : tack och adjö leverpastej.

God morgon

God morgon alla bloggare! Nu sitter jag och ser på tv. Jag ska snart dra till skolan! På lördag har jag judo tävling det ska bli roligt. Men igår missade jag öppet hus för jag ville gå på judon för att jag har tävling på lördag. Hehe. På söndag kanske jag ska vara med ida (judo) det ska bli roligt! :-D

bild


jag o ida (judo)


Ida och jag


En dag med Ida (judo)


Sjuk?

HEJ! Nu sitter jag hemma och är sjuk? Eller kanske är på gränsen av feber, men jag är iallafal hemma från skolan! :// Igår hadde alla i min familj förutom pappa namsdag: Birgitta =)

Men nu ska jag fortsätta att skriva min bärettelse på datan. Hejdå! <33


Hemma!

HEJ! Nu sitter jag hemma och é inne på facebook, jag ser också på tv på cartoonetwork =)

I morgon har vi gympa i skolan, det tycker jag är roligt eftersom jag gillar sport och Men nu ska jag  sånnt.

På lördag ska jag ha judo tävling, jag hoppas att jag vinner fast det kan man ju inte göra hela tiden men det är ju ändå roligt, men det är ju alltid roligt att vina elr komma 2a det gör ju inget ;)

Uuuuuuhhh.... kallt det är ute men det börjar ju bli vinter elr typ.
Min favo artist är: Justin Timberlake :) han är sååååå bra! Tycker iallafal jag, hehe.
Men nu ska jag dra. Byebye! <33


Om mig:

TJA BLOGGEN! Nu ska jag skriva lite om mig!

* Har du många kompisar? JA

* Går du på någon/några sporter? Isåfall vilekn/vilka. JUDO OCH BASKET

* Vad är din favorit mat? KYKLING, PIZZA OCH TACOS!

* Gillar du att rita? JA!

* Tycker du om att sjunga? JA!

* Vilken är din favo bok? DET BRINNER!

* Vilken är din favo film? AVATAR


RSS 2.0