Boda booooooooooorg<333

Hola a todos los lectores felices! El viernes, junto con la clase para ir a la Boda Borg y espero que será muy divertido! Por favor, comience a leer mi blog y comentario acerca de esto! POR FAVOR, NO LECTURA JU TIPO Y Comentar acerca de esto! ¿Cree que es aburrido con todos los populares en la escuela que nadie más ahí?  det betyder: Hej alla glada läsare!På fredag ska jag och min klass åka till Boda borg och det hoppas jag ska bli jätte roligt! Snälla läs och komenter min blogg!  sen får ni ta reda på själva vad de sista betyder!


Men nu ska jag börja skriva på svenska (det där som jag skrev först var på Spanska)
Jag ska typ börja med någon berättelse eller någor, vill det men vet inte riktigt vad jag ska börja på, berättellse,danns eller vad!!!!!!!!!!!!!!!!!!? Tack och adjö lever pastej!

Adiós a todos los lectores!♥

Bones<3 =>

Heej♥   Nu sitter jag och ser på bones på 3an det e jätte bra! På tisdag är det sista basket träningen!!!!!!:'(
Kommer sakna basket laget jätte mycket ju!!!!! I hälgen har jag sovit över hos madde från lördagen till söndagen
vi hade det ganska roligta<333333
Nu på hälgen kanske jag ska sova över med Ylva<3 om båda vi får ;) hihi läääääängtar!!!!!! :) Ylva saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaknar diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hihi hejdå till alla läsare och YLVA!


Ben 10<333

Hej nu håller jag på att titta på ben 10! Du är jätte bra tycker jag! Idag ska jag äta pizza till middag<333 mumms<333 hihi Men det blir inte så mkt skrivande just nu, sry Men vill gärna se på tvn nu, hehe!<333 puss

Km=van Erik=iiiiidol Justin Timberlake=Iiidol!

Tjobre! Idag var jag på judo tävling (KM) jag kom 1a =) jag fick bara köra mot killar -.-'' aja är man bäst så är man ju det xD     Ååååååååååååååh Erik du e min iiiiiidol! Ååååååååååååååååååh Justin Timbrerlake du är min iiiiiidol! Förstår ni att dom 2 är mina idoler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????????????????????????????????????????????????
Hoppas ni gör det! Annars blir jag ledsen :'( snyfft!  Hahah ne skoja xD men skojade ej om att dom var mina idoler!
You will one daaaay! I will be popular............................................... I putt my hand up in the lamps..................


Hihi! Lyssnar på skivan med Erik Saades autograf på nu :) jippie! I LOVE YOU ERIK!
I LOVE YOU JUSTIN TIMBERLAKE! NI ÄR MITT MUSIK HJÄRTA OCH EN DEL AV MITT VANLIGA HJÄRTA! <3 <3 <3 <3

Basket cup!

Hej, är på väg till skolan i eskilstuna på väg från en match. Vi förlorade Men i morgon kommer vi vinna! Det vet jag, bra kört tjejer! Jag och malin sitter och är tysta hihi medans de andra sitter och pratar<333 puss<333...... Älskar dej....

1 DAG KVAR! YEEEAH LÄNGTAR SÅ J*VLA MKT!

LÄÄÄÄNGTAR

Heej! 2 dagar kvar! haft skola och snart judo! mår illa :S

Heej! Nu är det 2 dagar kvar tills jag åker till eskilstuna med basketen! idag (snart) är det judo det ska bli roligt på ett sett med tråkigt på ett annat sett: roligt: Judo är roligt! tråkigt: Mår illa så de kommer nog inte vara '' JAAAAAAA VAD ROLIGT JUUUUUDO JIPPIE JAG MÅR INTE ETT DUG ILLA!!'' så kommer det inte vara men idag blir det inget långt bloggande så tjobre då ;)

RSS 2.0