Sett på bio med kompisar:)

Heej! har hafft en jätte rolig dag i dag! Jag,Linnea.S och Sandra Ny åkte tåg själva till stockholmsödra och såg på spykids i 4d! Den var jätte bra! fast ett tips är att inte se den i 4D utan 3D räcker! de man gjorde på 4D var att de var 3d sen fick man en lapp med siffror som man skulle skrapa på när siffran visades på skärmen och så skulle man lukta, fast de luktade typ samma sak på alla! :O
men filmen var jätte bra!!!! Vi hade jätte roligt och nu kommer några bilder först när vi var i stockholmsödra och sen dagens outfitt


DAGENS OUTFITT  aa detta hade jag på mej:) puss och kram! Hejdå

Teater o kompisar,shoppa!

Heej alla glada läsare! de blir ingen speciel dagens outfitt! de blir samma som igår men i morn blir de dagen outfitt och matchens outfitt för i morn har jag basket match!

Men iallafal, snart ska jag följa med Sandra till hennes teater och sen ska vi vara med varandra lite sen ska jag och kanske sandra ska följa med de får vi se men iallafal då ska jag till Centrum och handla pressent till min syrra Jenny som fyller 17 i morgon:) och så ska jag handla lite till mej också typ kläder till mej och titta om de finns några röda slingor i Centrum så att jag kan handla de där då:) Och till Jenny ska jag handla... de får ni se i morn när hon öppnat den för annars kanske hon läser och vet vad hon ska få:)

Men när jag vart i Centrum ska jag ara med Sandra lite mer och följa med henne till hennes andra teater på kvällen haha XD hon vet inte vilken av dom grupperna hon ska gå i, de  vart lite strul när hon skulle börja så nu går hon i 2 grupper tills dom vet, och efter den teatern ska vi va på kvällen lite. Fast jag kan ju inte sova över dära eftersom Jenny fyller år i morn så de blir inget sova över med någon på hälgen :S

Men på onsdag är de studie dag så då har jag och Josse pratat om att jag,Josse och  Sandra ska sova över från tisdag till onsdag haha XD kanske borde säga de till sandra också;) hon vet inte att vi ska de men ändå, hihi :)<3


På måndag ska 6orna gå sörmlandsleden och 6orna MÅSTE gå den långa som e en och en halv mil! vi ska promenera i ca 6 timar! :O hjälp!!! och efter de har jag judo... :S gud vad jobbig dag! kommer vara as trött ju!

Men nu blir de inget mer bloggande för nu har jag inget mer att skriva!
Tack för att ni följer min blogg! puss!

Roligare blogg snart.. XD

Tjoooobre! Kan någon tipsa mej på hur jag ska göra så att min blogg blir roligare och så att andra börjar läsa den?
Nu kommer jag skriva lite om vad min outfitt var idag (stava fel men aja) sen får ni komentera och skriva vad ni tycker jag ska skriva om så att bloggen blir intressantare.
 

DAGEN OUTFITT:  BILD+TEXT;  = rosa linne från '' BLIK BOK'' randigt typ tjoll från JINSKA, svarta tajts från H&M och svarta hälstrumpor. :) Detta var dagens outfitt för mej ;D vi får se vad de blir nästa gång, ps; utsläppt hår från mitt hår =D haha.

Men idag hade jag skola och ja vi räkna matte som vanligt och så fick ja reda på att de var på måndag vi ska ha sörmlandsleden och gå i en och en halv mil och gå i ca 6 timmar!!!! AAAAAH HUR SKA JA KLARA MEJ?
På söndag är de basket match och vi ska köra mot haninge och på söndag så fyller min store syster Jenny 17 år:) Grattis i förväg! kommer lite bilder på söndag! Och ikväll ska jag kanske vara med Josse en stund och i morn ska jag vara med Sandra sen ska jag åka till Huddinge Centrum och köpa pressent till Jenny sen ska jag vara med sandra igen efter att jag handlat ;D hihi inte en sådan ledig hälg för mej men ändå ;)
Men kom ihåg att tipsa denna blogg,komenter vad jag kan skriva om så de blir en roligare och intresantare blogg,och följ min blogg! Tack! PUSS!

//Linnet tid; 16.25 datum:23/9-11

TV, fumily guy XD

Hejj alla glada läsare X) idag var jag med Linnea och vi ja gjorde läxor och satt framför datan och nu sitter jag framför datan igen  ochs er på fumily guy, blev ingen träning i veckan för jag behövde vila min fot men på söndag är de basket match vi ska köra mot haninge :) kommer ha ont i foten då men måste försöka för lagets skull ;)
Tog en läskig spruta mot typ röda hund och några fler sjukdomar... jag var den tredje första som tog den :S de var jätte läskigt! Fortsätt gärna att läsa min blogg och komentera så jag ser vilka som läser min blogg:)


Hejdå! Ses!<3

Simbson:) handlat ;) kompis ;)

  1. Heeeeej! Just nu sitter jag och ser på tv (Simbson) Jag tycker det är ett jätte bra och roligt pogram:)
    Idag efter skolan cyklade jag och Sandra och handlade kläder till i morn, jag hittade svarta tights,svart tröja, vit tröja, dom var jätte fina :)
    Och ja efter att vi handlat så var jag med Sandra, och vi åt nuddlar och köttbullar och spelade data, hoppade studsmatta och ja lite mer data;)

    nu kommer lite fakta om mej (har inget annat att skriva så)

  2. Blogg; linez.blogg.se
  3. Favvo rätt; Suchi
  4. Favvo ämne; Matte,idrott.
  5. Hobby; Bakset, judo, göra danser och sjunga lite fritt
  6. Favvo färg; svart,röd o vit
  7. Namn; Linnea
  8. Smeknamn; Linnet/Line
  9. Husdjur; Hund
  10. Saknade djur; Chinchillorna: Romeo,Julia o Tommy
  11. Favvo film; Avatar,Simbson och mera
  12. Favvo djur; Hund,marsvin o hamstrar
  13. Favvo land att vara utomland: Cypern
  14. Pojkvän; hmm låt mej tänka... INGEN
  15. favvo smink; mascara

Nu får de räcka med de ;D haha
men ska se klart på tvn nu;D hejdå! puss
tipsa min blogg så att folk läser! tack!

 


TV! :P läxor...

Heei! just nu sitter jag och ser på mannen som talar med hundar och har just gjort läxorna (engelska) idag efter skolan gick ja sandra o josse hem till sandras pappa sen till sandras mamma sen ''cykla vi'' till hudding hallen och badade :) de va fett nice jue! :P träffade vår gammla engelsk lärare Minna som vi hade förut i lågstadiet:) i morgon vet nt jag riktigt vad vi har men idag hade vi iaf slöjd i skolan och jag och josse har träslöjd, vi gör inte samma sak men typ lika snabbt vi gör på sett och vis tsm, men vi han att såga ut några bitar till våran smycke skrin (båda ska göra ett smcke skrin) sen så slutade dom som hade träslöjd klockan kvart över två fast vi skulle slutat tre så vi fick gå hem tidigare ;) fast ja o josse fick vänta på sandra eftersom hon hade syslöjd o slutade 15.00 så vi gungade så länge tills hon slutade och då gick vi (inte så konstigt men ändå :P
Men nu blir det inget mera så tack för mej, hejdå!
Bye bye½

Hemma!<3:(

Heii bloggen och alla glada nygifta människor, haha ;D  men iaf igår var jag på bröllop i västerås eftersom min farbror joackim gifte sig med Mari :) grattis till er 2<3  och de var jätte trevligt, maten var god och ja de var trevligt :) gillar bröllop, undra vilka som gifter sig här näst..?  Åkte hem idag då, men vi åkte förbi Joackim och Mari och hjälpte dom att bära bort lite saker sen bröllopet och så fick vi leta efter Ellas örhängen som hon hade tappat men vi hitta dom inte men vi hittade 2 andra hallsband de ena var Ellas som hon också hade tappat ;D Sen så vart de hämfärd i en o en halv timme men de kändes mycket kortare hehe eftersom jag sov typ hela vägen samtidigt som ja lyssna på musik i mobilen fast sen ka mobilen av eftersom batteriet tog slut, efter ca en och en halv timme stannade vi hos mormor och morfar för att hämta lakrits men vi stannade kvar där ett tag.:) de var roligt att få träffa Lakrits efter några dagar. Sen så åkte vi hem därifrån o så åt vi och efter maten så hamnar vi där ja e nu ;D framför datan och bloggar ;) hehe, brukar ju nt skriva så himmla långt men ska försöka skriva lite längre nu eftersom jag nt brukar skriva knappt någonting! :O Brukar nt ha så mkt att skriva om men nu var de lixom bröllop så de fanns lite mer att skriva om då ;)<3 snart när jag har skrivit lite till så kommer de lite bilder som slut då ;D lite bebisar och annat ;D
Eller bilderna kommer nu så de blir typ slut efter bilderna :( sry men har typ inge mer att skriva...


 bild 1.Mari o Joackim 2.Melker 3.Pappa o Jenny 4.Melker 5.Mamma 6.Mari o Joackim 7.Mari o Joackim o andra 8.Melker
 Hihi klart nu X( men vi ses! Komentera o tipsa denna blogg snälla! Tack puss

Tråkigt :( språkval idag...

Heii bloggen!   kl.06.53 datum: 1/9-11

Sitter och tråkar mej innan skolan nu då... :(
I skolan kommer det typ vara språkval fast har engelska :( ville ha spanska egentligen men aja :/
Det är typ bara 5 st i engelskgruppen :( ganska lite, kommer ha en tjej som jag nt kommer ihåg vad hon heter och Mari (BILDLÄRAREN)

                                                                           
ÄMNE: CHOHOCARA

Hihi igår såg jag,josse,linnea och sandra ny på chogocara! En jätte bra manga serie typ, kanske ska se den idag också med den, den e jätte bra!! Så på skoldagar har vi ''chococara eftermiddag'' och på hälger elr när de nt e skola har vi ''chococara dag'' Hehe xD Men nu blir de nytt ämne ;D



                                                                           ÄMNE: KLIPPNING OCH BRÖLLOP

Hihi på fredag kl:14.00 ska jag klippa mej, och på lördagen ska jag åka på bröllop i västerås där min farbror ska gifta sig :)
Hoppas klippningen blir bra och att folk märker den så att den inte ser lika dan ut som nu xD hihi ingen vet hur jag ska klippa mej för jag ändrar mej hela tiden hehe... ;D Eftersom vi ska åka till västerås på lördag så måste ju någon ta hand om Lakrits (vår hund) så idag kommer mormor och morfar att hämta Lakrits. Men vi kmr typ hem igen på söndag. När vi e i västerås kmr vi bo hos mina kusiner: Föräldrarna: Freddy och Jenny  barn: Ella och Hugo :D


                                                                                              ÄMNE: INGET FÖR NU SKA JAG LOGGA UT ;D HEJDÅ PUSS


RSS 2.0